Antena 3 CNN Actualitate Inedit ”După ce a văzut o fată în pantaloni scurți, soțul mi-a zis…” Bătrâna nu se aștepta la asta - ”Mi-a venit să râd, dar mi-am dat seama că el vorbea serios!”

”După ce a văzut o fată în pantaloni scurți, soțul mi-a zis…” Bătrâna nu se aștepta la asta - ”Mi-a venit să râd, dar mi-am dat seama că el vorbea serios!”

”După ce a văzut o fată în pantaloni scurți, soțul mi-a zis…” Bătrâna nu se aștepta la asta - ”Mi-a venit să râd, dar mi-am dat seama că el vorbea serios!”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
11 Mai 2018   •   09:41

O femeie a povestit cum a ajuns la concluzia că ești la fel de tânăr la câtă încredere în tine ai, la fel de tânăr ca speranța ta și la fel de bătrân ca deznădejdea ta.

„Părinții meu au îmbătrânit împreună. Copiii noștri au plecat la facultate. Eu nu simt că am îmbătrânit.

Soțul meu încă îmi spune că sunt ”drăguța lui”. Mă duce la film și stăm în același cinematograf plin cu adolescenți gălăgioși. Mă ține de mână și împărțim o pungă de popcorn, exact cu făceam pe vremuri.

Într-o zi eram în mall când mi-a arătat o puștoaică blondă la vreo 20 de ani îmbrăcată într-un tricou scurt cu o pereche de pantaloni scurți. Mi-a zis:

– Ți-ar sta bine așa. Ai arăta foarte bine.

Mi-a venit să râd, dar mi-am dat seama că el vorbea serios, așa că în luna iulie mi-am cumpărat o pereche de pantaloni scurți din denim și am mers la un bâlci de pe lângă casa părintească de la țară.

Mergeam mândră cu soțul de mână prin țărână, ne-am cumpărat porumb fiert și vată de zahăr și mi-a cumpărat suveniruri kitchoase. Soțul a încercat să câștige un animăluț de pluș pentru mine, exact ca pe vremuri”, potrivit unica.ro

×
Subiecte în articol: batrani poveste
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close