x close

După moartea mamei, tata mi-a spus că mergem la dentist. Am ajuns de fapt într-un alt loc. S-a dus până la baie și nu s-a mai întors niciodată

15 Ian 2020   •   00:05
După moartea mamei, tata mi-a spus că mergem la dentist. Am ajuns de fapt într-un alt loc. S-a dus până la baie și nu s-a mai întors niciodată Foto: Pixabay.com

Avea doar șapte ani atunci când la doi ani după moartea mamei, tatăl său a luat-o de mână și i-a spus că merg la dentist. S-au urcat în autobuz, dar nu au ajuns la medic, ci la orfelinatul unde avea să fie abandonată pentru totdeauna.

Așa începe povestea lui Hayley, acum o femeie trecută de 50 de ani.

Mama sa s-a îmbolnăvit de cancer la plămâni când ea avea doar cinci anișori. „Una dintre amintirile mele cu ea este atunci când fuma o țigară Woodbine. Eu eram cea mai mică dintre cei șapte copii, iar după moartea ei am rămas toți pentru puțin timp cu tatăl meu singur.

Ulterior, tata a început o relație cu o femeie cu numele de Peggy, care s-a transformat în mama noastră vitregă și a venit să locuiască aici cu noi și cu cele 2 fete ale ei. Din păcate această femeie era rea. Nu-mi permitea să stau în aceeași cameră cu ea și nici să vorbesc cu ea. Ea voia doar să ne bată și să ne țină nemâncați. Situația era clară, căci atunci când mergeam la școală, vecinii se apropiau să ne aranjeze părul și să ne dea prăjituri”.

Într-o zi, tatăl a luat-o de mână și i-a zis că merge la stomatolog. „Nici măcar nu m-a îmbrățișat”.

Ajunși la căminul de copii, tatăl său i-a spus că merge până la baie și nu s-a mai întors niciodată, a povestit Hayley pentru BBC.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati