Antena 3 CNN Actualitate Inedit Dușmanul de moarte al Elenei Ceaușescu! Nici măcar dictatorul nu o putea opri

Dușmanul de moarte al Elenei Ceaușescu! Nici măcar dictatorul nu o putea opri

Elena Ceaușescu a avut un dușman aprig pe care nici liderul comunist nu l-a putut opri.

Dușmanul de moarte al Elenei Ceaușescu! Nici măcar dictatorul nu o putea opri
03 Ian 2020   •   19:18

Lenuța Petrescu, pe numele său de dinainte de căsătorie, se visa regină peste 40 de milioane de români și ar fi încercat mereu să îi insufle lui Nicolae Ceaușescu modul prin care să pună stăpânire peste România. Din păcate pentru aceasta, ea a fost considerată ani buni unul dintre cele mai rele personaje din trecutul românilor.

În anul 1985, soția lui Nicolae Ceaușescu era numită „Lady Macbeth a Transilvaniei”. Fiecare familie de români din perioada comunismului era obligată să aibă cele puțin 4 copii, conform planurilor Elenei Ceaușescu. „Când ne-am întors de la o recepţie şi o cină oferită de primarul oraşului New Orleans, în timpul vizitei din 1978 din Statele Unite, Elena era într-o stare bună de spirit.

Comandând şampania ei favorită, Cordon Rouge, a spus: Am avut o conversaţie interesantă cu primăriţa (n.r. soţia primarului). Ştii, Nicule? Sunt oameni serioşi. Nu vor avorturi. Primăriţa a spus că este o mişcare anti-avorturi în toată Louisiana şi că Biserica Catolică joacă un rol important în ea”, a relatat Mihai Pacepa, potrivit documentelor CIA, din 17 decembrie 1985.

O dezvăluire de neimaginat venită tot din partea lui Pacepa a arătat că aceasta avea planuri mari pentru fiica sa, Zoia, planuri cu care aceasta nu era de acord nici în ruptul capului. “Nu vreau ca soţul meu să fie ales de altcineva decât de mine, nu vreau să îmi petrec toată viaţa doar făcând copii. Vreau să îmi hotărăsc eu viaţa, nu reguli sau legi ridicole.

Dacă o mai aud pe harpie încercând încă o dată să îl facă pe tata să semneze legea împotriva avorturilor îi crăp capul. Nu ştie să facă altceva decât să se viseze regină peste 40 de milioane de idioţi”, scria Pacepa în manuscrisul din 1985.

×
Subiecte în articol: elena ceausescu Nicolae Ceauşescu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close