Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ei i-au furat mașina și el le-a furat inimile. Mesajul surpriză lăsat în torpedoul unui autoturism

Ei i-au furat mașina și el le-a furat inimile. Mesajul surpriză lăsat în torpedoul unui autoturism

Ei i-au furat mașina și el le-a furat inimile. Mesajul surpriză lăsat în torpedoul unui autoturism
Sursa foto: Foto: imgur.com
28 Ian 2016   •   17:16

Sătul să-i tot fie furată mașina, un tânăr a compus o scrisoare specială pentru hoți. A lăsat mesajul în torpedo, în speranța că persoana care îi va fura din nou mașina îl va citi și-i va înapoia autoturismul.

Iată ce a scris tânărul:

„Dacă citești aceste rânduri, înseamnă că mi-ai furat mașina. Sunt o persoană bună și te-aș fi dus eu acolo unde ai nevoie să ajungi, dar este evident că nu are sens să mai purtăm această discuție.

Mi-aș dori să-mi permit o mașină care să nu fie furată tot timpul, dar nu am bani și sunt obligat să mă deplasez cu mașini ieftine. Asta e.

Nu vei avea probleme pentru că mi-ai furat mașina, câtă vreme nu vei face vreo prostie majoră, precum să omori pe cineva cu ea… Așa că după ce te plimbi cu ea, las-o, te rog, unde vrei tu.

Am o singură rugăminte: să nu o lași într-un loc în care ar putea fi ridicată”

Citiți mai jos continuarea scrisorii:


La puțin timp după ce a compus scrisoarea, inevitabilul s-a produs. Mașina tânărului a fost din nou furată. Și se pare că planul său a funcționat, întrucât autoturismul i-a fost înapoiat, a povestit tânărul pe internet.


×
Subiecte în articol: hoti masina scrisoare
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close