Antena 3 CNN Actualitate Inedit El este cel mai bătrân bărbat din lume. Decizia radicală pe care a luat-o la 114 ani - VIDEO

El este cel mai bătrân bărbat din lume. Decizia radicală pe care a luat-o la 114 ani - VIDEO

El este cel mai bătrân bărbat din lume. Decizia radicală pe care a luat-o la 114 ani - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
30 Mai 2018   •   20:19

Fredie Blom e originar din Africa de Sud și urmează să fie numit de către cei de la Cartea Recordurilor cel mai bătrân om din lume.

Pe dată de 8 mai, Fredie a împlinit vârstă impresionantă de 114 ani și are un stil de viață care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte.

„În fiecare zi fumez două sau trei pastile. Nevoia de fumat e atât de puternică și uneori îmi spun că o să mă opresc, dar doar mă mint singur. Corpul îmi cere să trag un fum și atunci sunt obligat să îmi fac câte o țigară. Pieptul meu mă urmărește să am un fum și atunci sunt forțat să îmi fac o pastilă”, a povestit cel mai bătrân om din lume, potrivit bbc.com.

Toată viață să, Fredie Blom a fost de meserie agricultor. Deși are o vârstă înaintată, bărbatul încă arată că în floarea vârstei și e în putere. Ce trădează însă adevărul e faptul că cel mai bratran om din lume nu prea mai aude foarte bine. În rest, el nu suferă de nicio boală.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close