Antena 3 CNN Actualitate Inedit Momentul în care un elan și-a pierdut coarnele, viral pe internet. Animalul s-a speriat și a luat-o la fugă

Momentul în care un elan și-a pierdut coarnele, viral pe internet. Animalul s-a speriat și a luat-o la fugă

Un elan a ajuns viral pe internet după ce și-a pierdut coarnele. Clipul cu el a făcut înconjurul lumii pe Tik Tok.

Momentul în care un elan și-a pierdut coarnele, viral pe internet. Animalul s-a speriat și a luat-o la fugă
Sursa foto: TikTok | tyrabogert
de Ioana Mircea    |    24 Dec 2022   •   22:23

Filmarea în care un elan rămâne fără coarne a devenit virală pe Tik Tok. Videoclipul a strâns peste 220 de mii de vizualizări.

Momentul a fost surprins de camera video a unei locuințe din Houston, la aproximativ o oră și jumătate la nord de Anchorage.

Tyra Bogert a povestit că în seara zilei de 15 decembrie a mers la sora ei pentru că se temea de o pană de curent, pentru că o furtună de zăpadă se îndrepta spre Alaska.

În acel moment a primit o notificare de la camera de supraveghere pe care o avea la ușă. Se pare că mișcarea detectată de cameră era de la un elan.

@tyrabogert Moose dropping antlers at my house! #moose#antler#shedding #scaredtheshitoutofhim ♬ original sound - Tyra Bogert

Femeia a fost uimită a văzut în filmare un animal care și-a pierdut coarnele, imediat după ce se scuturase exact ca un câine. Speriat de ce i s-a întâmplat, animalul a luat-o la fugă, potrivit nbcnews.com.

×
Subiecte în articol: elan
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close