Antena 3 CNN Actualitate Inedit Elena Ceaușescu înregistra partidele de sex ale nomenclaturiștilor

Elena Ceaușescu înregistra partidele de sex ale nomenclaturiștilor

Elena Ceaușescu înregistra partidele de sex ale nomenclaturiștilor
Sursa foto: sursa foto: historia.ro
23 Noi 2016   •   12:21

în timpul regimului comunist, România era o țară săracă și sumbră. Oamenii mâncau „cu porția”, însă Nicolae și Elena Ceaușescu trăiau regește, deși se afișau drept modești. Se plimbau cu Dacia, dar aveau o colecție de mașini luxoase și o serie de vicii extravagante, potrivit click.ro.

Una dintre obsesiile majore ale Elenei Ceaușescu era să știe cum fac sex nevestele nomenclaturiștilor. Îi punea pe agenții lui Ceaușescu să planteze microfoane în camerele lor, iar apoi asculta casetele aduse de securiști, fericită să afle detalii din viața intimă a altor oameni. Elena Ceaușescu era obsedată de actrița Violeta Andrei, soția ministrului de externe Ștefan Andrei, conform sursei citate.

„Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut să știe «cum face Violeta dragoste». Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea.

- Curva dracului, a spus Elena respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii și cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele.

Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în  «camera din spate», iar după aceea a început să păstreze casetele cu Violeta. Și altele.", scrie în cartea „Orizonturi roșii”.

Obsesia Elenei Ceaușescu nu se oprea aici. Îi plăcea să știe cum fac sex și copiii ei și o interesa să afle detalii cât mai picante despre viața lor intimă.

Continuarea, AICI.

×
Subiecte în articol: elena ceausescu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close