x close

Eleva din Pașcani a vorbit cu un bărbat pe internet. Într-o seară, adolescenta a fost abordată de „iubitul virtual”. A dus-o într-o casă, unde i-a cerut să facă dragoste cu el. Atunci, fata i-a șoptit ceva la ureche, dar individul a găsit repede o soluție

26 Iun 2019   •   00:05
Eleva din Pașcani a vorbit cu un bărbat pe internet. Într-o seară, adolescenta a fost abordată de „iubitul virtual”. A dus-o într-o casă, unde i-a cerut să facă dragoste cu el. Atunci, fata i-a șoptit ceva la ureche, dar individul a găsit repede o soluție Foto: Pixabay.com

Eleva de 16 ani din Pașcani cunoscuse un bărbat pe internet și au vorbit mult. Până într-o zi, când idila virtuală a fost descoperită de tatăl adolescentei, care i-a interzis să mai comunice cu bărbatul.

Doar că povestea nu s-a terminat aici. Într-o seară, pe când se întorcea acasă de la magazin, adolescenta a fost abordată de iubitul virtual. Acesta a condus-o la o autoutilitară. Fata a fost dusă într-o casă din Dumbrăviţa, proprietate a unui bărbat care este prieten cu iubitul său. Tânăra a intrat în acea casă fără a fi forţată.

În interior, Vasile Bogdan Coţovanu i-a spus că vrea să întreţină raporturi sexuale cu ea. Fata ar fi refuzat şi i-a spus că este virgină.

Bărbatul a constrâns-o moral pe aceasta la întreţinerea unui act sexual anal. După consumarea actului sexual, Coţovanu a ieşit din cameră, în locul său venind un prieten, Matei Vatamanu, care a întreţinut şi el un raport sexual anal. Anchetatorii au acuzat că şi de acea dată adolescenta ar fi fost constrânsă. Pentru că plângea, adolescenta ar fi fost dusă acasă de către cei doi tineri, scrie Adevărul.

Cei doi au fost condamnaţi la 7 ani şi 6 luni, respectiv 7 ani de închisoare cu executare în primă instanță.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati