Eleva s-a apropiat de profesoară și în doar câteva secunde a început o bătaie pe viață și pe moarte. Imobilizată la pământ, tânăra a început să țipe: „Dă-mi drumul, dă-mi drumul!”. Incidentul a fost filmat de adolescenții aflați în casă (VIDEO)

17 Ian 2020   •   00:08
Eleva s-a apropiat de profesoară și în doar câteva secunde a început o bătaie pe viață și pe moarte. Imobilizată la pământ, tânăra a început să țipe: „Dă-mi drumul, dă-mi drumul!”. Incidentul a fost filmat de adolescenții aflați în casă (VIDEO) Foto: captura video

Incident de-a dreptul șocant petrecut într-un liceu. O elevă s-a luat la bătaie chiar cu profesoara suplinitoare. Conflictul a luat proporții uriașe în doar câteva secunde.

Eleva de la Liceul Central Senior din Miami a trântit-o pe profesoară la pământ. În tot acest timp, ceilalți elevi înregistrau bătaia cu telefoanele. 

Într-un video postat pe Instagram se vede cum adolescenta o trage pe profesoară după un birou, după care începe o bătaie ca la carte. 

Profesoara își revine și începe să o tragă de păr pe elevă, după care ajutată de un alt elev reușește să o imobilizeze pe adolescentă. 

Nu se știe de la ce a început conflictul, dar din primele cercetări se pare că agresoarea a fost eleva, scrie The Sun.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close