Antena 3 CNN Actualitate Inedit Emoţionant! S-au regăsit după doi ani de despărţire. Ce a urmat i-a făcut să plângă pe internauţi (Video)

Emoţionant! S-au regăsit după doi ani de despărţire. Ce a urmat i-a făcut să plângă pe internauţi (Video)

Emoţionant! S-au regăsit după doi ani de despărţire. Ce a urmat i-a făcut să plângă pe internauţi (Video)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Mai 2016   •   14:38


Dacă uitarea este deja ceva obişnuit pentru oameni, câinii se dovedesc mult mai fideli. O dovedeşte o întâmplare petrecută în oraşul american Rockford. Un video realizat cu revederea dintre un om al străzii şi patrupedul său a emoţionat până la lacrimi internauţii.

Cu doi ani în urmă, José Andaverde a sărăcit complet, după ce a divorţat şi şi-a vândut casa. Trăia în maşina personală, dar s-a gândit să-şi salveze măcar prietenul cu patru picioare de la o viaţă austeră. Aşa că l-a dat pe Chaos unui prieten, să aibă grijă de el până trece perioada grea. Au trecut luni, apoi ani, iar cei doi nu s-au revăzut.

Din fericire, Jose a reuşit să se repună pe picioare. Şi-a găsit o casă şi s-a dus să-şi recupereze blănosul. Prietenul a refuzat să i-l dea. A plecat cu inima grea şi cu lacrimi în ochi, gândindu-se că nu-şi va vedea niciodată căţelul.

Dar soarta a vrut altfel. Patrupedul a fost găsit vagabondând pe străzi, iar hingherii l-au sunat pe Jose, care figura ca proprietar. Iar prima seară după revedere, Chaos şi-a petrecut-o dormind pe umărul stăpânului său. Dovadă că nu îl uitase niciun moment.

×
Subiecte în articol: om al strazii
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close