Antena 3 CNN Actualitate Inedit Era bolnavă și voia să se sinucidă, dar mesajul scris de un barman pe paharul ei i-a salvat viața

Era bolnavă și voia să se sinucidă, dar mesajul scris de un barman pe paharul ei i-a salvat viața

Era bolnavă și voia să se sinucidă, dar mesajul scris de un barman pe paharul ei i-a salvat viața
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    13 Oct 2016   •   13:24

Viața lui Bekah Georgy, o tânără din SUA, a fost salvată de barman, după ce un simplu mesaj din partea acestuia a convins-o să renunțe la gândurile suicidale.

La prima vedere, Bekah părea o tânără normală, veselă și cu mulți prieteni. Însă, în spatele zâmbetului ascunde o poveste tristă: se luptă cu anorexia de ani buni. Uneori, avea zile atât de proaste încât voia să-și ia viața.

Totuși, în ciuda suferinței sale, adolescenta a găsit puterea să meargă mai departe, grație unui simplu gest făcut de un barman. El i-a scris pe paharul de cafea comandat mesajul: „zâmbește!”. 

Acest simplu mesaj i-a adus lui Bekah o nouă speranță și a decis să ceară ajutorul mai multor medici specialiști care să o ajute să își recapete sănătatea și adevărata dorință de a trăi din nou.

Plină de recunoștință pentru gestul barmanului, Bekah i-a transmis o scrisoare deschisă acestuia, care a devenit virală pe internet.

”Nu mă cunoști și nu îmi știi povestea. Cel mai important, probabil că nu știi că acel simplu „zâmbește” pe care l-ai scris pe comanda mea mi-a schimbat viața în bine. Când te uiţi la mine, presupui că sunt fericită, populară şi plină de viaţă. Dar nu reuşeşti să mă înţelegi, de fapt. Nu ştii că în spatele zâmbetului perfect se află o fată care simte că se prăbuşeşte, bucată cu bucată. Nu ştii că această fată se urăşte pe sine atât de mult, încât s-a înfometat jumătate din adolescenţă. Sau că a încercat să se sinucidă de cinci ori (...)”.

Sursa: Unica.ro

×
Subiecte în articol: sinucidere anorexie
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close