Antena 3 CNN Actualitate Inedit Era de cinci ani într-o relație cu un bărbat și i se părea că trăiește un vis frumos. Dar într-o zi, a descoperit un secret murdar despre omul iubit

Era de cinci ani într-o relație cu un bărbat și i se părea că trăiește un vis frumos. Dar într-o zi, a descoperit un secret murdar despre omul iubit

Era de cinci ani într-o relație cu un bărbat și i se părea că trăiește un vis frumos. Dar într-o zi, a descoperit un secret murdar despre omul iubit
07 Mar 2019   •   00:07

Era de cinci ani într-o relație cu un bărbat și i se părea că trăiește un vis frumos. Dar într-o zi, a descoperit un secret murdar despre omul iubit.

Kathleen Maloney, 57 de ani, a fost de-a dreptul devastată când a descoperit că partenerul ei trăia de 18 ani cu o altă femeie. 

„L-am întâlnit pe Anthony în 2012 și am fost prinsă de el de la prima întâlnire. M-a dus să iau cina la un restaurant elegant având oceanul în față. Era extrem de chipeș, un adevărat gentelman. Deschidea fiecare ușă, plătea la fiecare întâlnire și după prima cină și-a pus haina pe umerii ei și ne-am plimbat pe plajă. Am avut câteva săptămâni minunate și m-am îndrăgostit de el. Era suprarealist, precum ceva ieșit dintr-un film. 

M-am simțit minunat să am din nou acești fluturi. Mă făcea să mă simt frumoasă, îmi arăta multă afecțiune. Dar dispărea săptămâni fără niciun avertisment și apoi îmi spunea că sentimentele lui au devenit atât de profunde pentru mine încât l-au speriat. „Nu am întâlnit o femeie mai bună ca tine”, îmi spunea. 

Perioada în care stătea departe a continuat, dar după doi ani, am început să discutăm despre un viitor împreună”, povestește Kathleen Maloney.

Într-o zi i-a cunoscut unul dintre fii, cu care au luat cina. Dar asta a fost tot. Într-o altă zi, a aflat că Anthony este în spital pentru o operație.

Deși i-a interzis să-l viziteze, Kathleen s-a dus. Acolo l-a întâlnit pe fiul lui, dar și pe Susan. Cele două au ieșit și au început să discute și atunci au înțeles că în tot acest timp au trăit o minciună.

Ceea ce ste și mai uimitor este că femeile au ajuns să se înțeleagă foarte bine, să devină prietene și chiar să își aline una alta suferința, scrie Mirror. 

 

 

 

 

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close