Antena 3 CNN Actualitate Inedit Era domnișoară de onoare la nunta mamei ei. Familia se pregătea pentru o poză, când de odată fetița a făcut un gest. Cu toții au rămas șocați. Imaginea face înconjurul lumii

Era domnișoară de onoare la nunta mamei ei. Familia se pregătea pentru o poză, când de odată fetița a făcut un gest. Cu toții au rămas șocați. Imaginea face înconjurul lumii

Era domnișoară de onoare la nunta mamei ei. Familia se pregătea pentru o poză, când de odată fetița a făcut un gest. Cu toții au rămas șocați. Imaginea face înconjurul lumii
10 Feb 2019   •   22:15

O fetiță a ajuns vedetă în întreaga lume după ce a fost surprinsă într-o fotografie, la nunta mamei ei, arătând degetul mijlociu.

Întâmplarea s-a petrecut în New South Wales, Australia.

Hannah Early, în vârstă de 33 de ani, a organizat o sesiune speială de fotografie pentru ziua nunții sale și era fericită că toată familia ei va fi prezentă.

Cu toate acestea, în timp ce Hannah era în rochia ei albă cu un buchet de flori, ținându-și soțul de mână a observat că una dintre cele patru fiice ale ei a ridicat degetul mijlociu.

Maddison, în vârstă de trei ani, a hotărât că fotograful care a ieșit din mașină trebuie să vadă noul trcul pe care l-a învățat și a hotărât să ridice degetul. 

Hannah a spus: "A fost o zi frumoasă și am fost atât de încântată de eveniment. Am angajat un fotograf care să facă fotografii tuturor. În acel moment, am avut doar ceremonia, iar apoi ne-am hotărât să mergem în altă parte pentru a avea niște fotografii de familie luate. Dintr-o data, pe ea a apucat-o să facă acel gest spre toată lumea. A învățat acel mic truc doar cu câteva zile înainte, dar nu știa ce însemna asta. Dar știa că va avea o reacție puternică”

Fotograful a șters imediat fotografia, însă sora miresei a surprins momentul și a păstrat fotografia.

Vezi aici fotografia.

×
Subiecte în articol: fotografie nunta familie fetita deget
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close