Antena 3 CNN Actualitate Inedit Era gravidă cu gemeni și a mers la spital când a crezut că i-a venit sorocul. Ce a găsit medicul în burta ei e absolut uimitor! Imaginea face înconjurul lumii

Era gravidă cu gemeni și a mers la spital când a crezut că i-a venit sorocul. Ce a găsit medicul în burta ei e absolut uimitor! Imaginea face înconjurul lumii

Era gravidă cu gemeni și a mers la spital când a crezut că i-a venit sorocul. Ce a găsit medicul în burta ei e absolut uimitor! Imaginea face înconjurul lumii
Sursa foto: Foto: Things That Matter/Facebook
24 Oct 2017   •   18:16

Nașterea este un miracol, iar bucuria momentului este pur și simplu copleșitoare, cu atât mai mult cu cât este vorba de o sarcină gemelară.

O femeie din Ohio, însărcinată cu gemene identice, a avut parte de o mare surpriză în timpul operației de cezariană prin care i-au fost aduse pe lume fetițele ei.

Jenna şi Jillian, care au împărțit în pântecul mamei lor aceeași placentă, lucru extrem de rar întâlnit în întreaga lume, au venit pe lume prin cezariană iar medicii au fost surprinși să observe că micuțele se țineau strâns de mână, în ciuda eforturilor acestora de a le scoate pe rând din burtica mamei lor.

„Sunt deja cele mai bune prietene. Nu pot să cred că se ţineau de mână. E uimitor", a povestit mama lor, Sarah Thistlethwaite.

Potrivit medicilor, mai puţin de 5% din gemeni împart acelaşi sac amniotic. În acest caz, gemenii sunt în pericol pentru că unul dintre copii poate suferi tulburări de dezvoltare, ba chiar poate fi sugrumat de cordonul ombilical.

 


 

×
Subiecte în articol: cezariana nastere gemene
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close