Antena 3 CNN Actualitate Inedit Era în vacanță când un om al străzii a venit înspre ea. Ce a urmat însă este de neimaginat. După 12 ani, cei doi au decis să mărturisească adevărul (FOTO)

Era în vacanță când un om al străzii a venit înspre ea. Ce a urmat însă este de neimaginat. După 12 ani, cei doi au decis să mărturisească adevărul (FOTO)

Era în vacanță când un om al străzii a venit înspre ea. Ce a urmat însă este de neimaginat. După 12 ani, cei doi au decis să mărturisească adevărul (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook/Emmy Abrahamson
06 Mar 2018   •   16:54

Era în vacanță, când un om al străzii a venit înspre ea. Deși inițial s-a speriat, în scurt timp femeia s-a liniștit.

Nimeni nu avea să-și imagineze ce avea să urmeze.

Actrița Emmy Abrahamson, din Suedia, a mers în vacanță în Amsterdam, în 2006. Acolo l-a cunoscut pe Vic Kocula, un bărbat care trăia pe străzi.

„De departe am văzut că nu are adăpost, pentru că era foarte murdar și la fel îi erau și mâinile și unghiile. Avea o geantă cu el și am crezut că numai oamenii nebuni cară cu ei genți. Mai târziu am aflat că acolo își ținea sacul de dormit și cutii de bere. Am început să vorbim și să îmi dau seama că avea cei mai frumoși ochi căprui pe care i-am văzut vreodată și m-a făcut să râd imediat”, a dezvăluit femeia.
După trei săptămâni, bărbatul a strâns bani și a venit să o vadă. „Nu știam dacă aveam să îl revăd, însă nu mă mai puteam opri din a mă gândi la el. Trei săptămâni mai târziu, abia împlinisem 30 de ani, când am primit un telefon de la el spunându-mi că „sunt aici” și de atunci suntem împreună”.

Cei doi formează o familie și au împreună doi copii gemeni, Desta și Tul, în vârstă de șase ani. Emma a scris chiar și o carte despre povestea sa de dragoste, intitulată „Cum să te îndrăgostești de un bărbat care trăiește într-un tufiș”, scrie Mirror.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close