Antena 3 CNN Actualitate Inedit Era însărcinată cu gemeni și a aflat că micuții se vor naște cu sindromul Down. Amândoi părinții au hotărât să-i dea spre adopție. E incredibil ce s-a întâmplat când voiau să semneze actele - VIDEO

Era însărcinată cu gemeni și a aflat că micuții se vor naște cu sindromul Down. Amândoi părinții au hotărât să-i dea spre adopție. E incredibil ce s-a întâmplat când voiau să semneze actele - VIDEO

Era însărcinată cu gemeni și a aflat că micuții se vor naște cu sindromul Down. Amândoi părinții au hotărât să-i dea spre adopție. E incredibil ce s-a întâmplat când voiau să semneze actele - VIDEO
Sursa foto: Foto: captura video
de M.Z.    |    15 Noi 2017   •   20:10

La 45 de ani, Julie McConnel a decis să înceapă o viață nouă, alături de iubitul său. Femeia mai avea trei copii dintr-o căsnicie anterioară, când a decis să se mărite pentru a doua oară.

Cu noul soț, Dan, a mai avut un băiețel, dar cei doi își doreau foarte mult o fetiță. Julie McConnel nu a ezitat să rămână din nou însărcinată, deși știa că după 40 de ani, cresc riscurile unei femei să nască copii cu sindrom Down, potrivit littlethings.com.

După ce a mers la medic, femeia a aflat că este însărcinată cu gemeni. Erau tot băieței. După ce și-a făcut analizele, o veste cruntă a căzut asupra ei: gemenii urmau să vină pe lume cu sindromul Down.

S-a gândit că la vârsta ei, nu va fi în stare să crească doi copii cu nevoi speciale, motiv pentru care a hotărât cu soțul ei să-i dea pe gemeni spre adopție, după ce se vor naște. A găsit și un cuplu care dorea să-i ia pe copii.

Timpul trecea, iar Julie McConnel și Dan și-au dat seama, în trimestrul al treilea de sarcină, că nu vor totuși să-și dea copiii spre adopție.

„Indiferent ce ar fi, îți iubești copiii. (...) Îmi bătea inima de parcă dădea să-mi iasă din piept când i-am văzut, atât de emoționată eram. E greu să-mi închipui viața fără ei, însă cred că mi-ar fi lipsit în fiecare zi, dacă i-am fi dat spre adopție”, a povestit mama.

×
Subiecte în articol: adoptie copii
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close