x close

Era însărcinată în șase luni, când a mers cu o prietenă la o expoziție de fotografie. A văzut o poză care avea să-i schimbe total viața: „Doamne, cum e posibil așa ceva?”

01 Ian 2018   •   15:55
Era însărcinată în șase luni, când a mers cu o prietenă la o expoziție de fotografie. A văzut o poză care avea să-i schimbe total viața: „Doamne, cum e posibil așa ceva?” Foto: Pixabay.com

Era însărcinată în șase luni și creadea că are o relație minunată cu soțul său. Într-o zi, avea să descopere ceva cumplit.

Tânăra din Muntenegru a mers cu o prietenă la o expoziție de fotografie, iar într-o poză și-a văzut soțul, alături de o altă femeie.

„Sunt însărcinată în șase luni și-mi iubesc soțul foarte mult. Am mers cu prietena mea la expoziția foto ‘Iubirea pe străzile orașului’. Imaginile erau senzaționale și debordau de romantism. În poze erau cupluri care se sărutau cu foc pe străzile orașului. Mă simțeam foarte bine, până când am ajuns în dreptul unei fotografii ce mi-a schimbat percepția asupra vieții, asupra relației pe care credeam că o am cu soțul meu. Acolo, pe perete, într-una dintre frumoasele fotografii era el. El, soțul meu, sărutând-se cu pasiune cu o femeie. Atât eu, cât și prietena mea, am rămas mute de uimire. Nu ne venea să credem ce vedem”, a povestit femeia pentru site-ul poderoso.me, cerând sfatul cititorilor.

 

Citeşte mai multe despre:

descoperire socanta sot infidel
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati