x close

Era la cumpărături într-un supermarket din Buzău, când a văzut ceva neobișnuit la galantarul cu carne. A scos rapid telefonul și a filmat totul! ”Ce rău poate să facă?!”

de A.M.P    |    03 Ian 2020   •   10:02
Era la cumpărături într-un supermarket din Buzău, când a văzut ceva neobișnuit la galantarul cu carne. A scos rapid telefonul și a filmat totul! ”Ce rău poate să facă?!” 482 Foto:https://reporterbuzoian.ro/

Apariție surprinzătoare la raionul de carne dintr-un cunoscut hipermarket buzoian. Un musafir nepoftit a dat iama în caserolele de carne de pe rafturile frigorifice, spre amuzamentul clienților, care nu au deranjat festinul oaspetelui.

Vrăbiuța a dat câteva ture de magazin, după care, negăsind raftul cu pâine, s-a mulțumit și cu carne. Pasărea a ciugulit dintr-o caserolă cu fleică de porc, după care s-a mutat la alte sortimente de carne, scrie reporterbuzoian.ro.

Amuzat de scenele ce se derulau în fața clienților, un tânăr din Buzău a scos telefonul mobil și a imortalizat momentul, în timp ce vrabia și-a continuat netulburată masa.

În cele din urmă, angajații au zărit musafirul nepoftit și l-au invitat afară. Clienții nu s-au arătat deranjați de incident:

„Ce poate să facă rău o vrabie? Păsările cerului sunt curate; probabil i-a fost și ei foame..”, a comentat o buzoiancă.


 

Citeşte mai multe despre:

galantarul cu carne
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati