Antena 3 CNN Actualitate Inedit Era pe moarte când asistenta medicală s-a apropiat de ea și i-a șoptit ceva. Ce s-a întâmplat după câteva minute. „Este un înger”

Era pe moarte când asistenta medicală s-a apropiat de ea și i-a șoptit ceva. Ce s-a întâmplat după câteva minute. „Este un înger”

Era pe moarte când asistenta medicală s-a apropiat de ea și i-a șoptit ceva. Ce s-a întâmplat după câteva minute. „Este un înger”
28 Oct 2017   •   13:50

Gestul impresionant făcut de o asistentă medicală pentru o pacientă aflată pe moarte a impresionat internetul.

Margaret Smith,în vârstă de 63 de ani, a aflat că are grave probleme de ficat și că mai are puțin timp de trăit. Din păcare, femeia va fi nevoită să-și petreacă ultimele zile pe un pat de spital.

Într-o încercare de a consola, asistenta medicală Olivia Neufelder a decis să-i cânte bolnavei în fiecate zi. Și nu orice melodie, ci melodia preferată a pacientei care, îi ciuda problemelor sale, a reușit să zâmbească.

Fiica pacientei a filmat momentul înduioșător și a postat imeginile pe Facebook unde au fost apreciate de mii de oameni.

„Cuvintele nu pot descrie cât de mult apreciem ce a făcut Olivia pentru mama. Mama spune că fata asta este un înger. Devotamentul ei pentru pacienți depășește orice imaginație. Dumnezeu să te binecuvânteze, Olivia!” a scris femeia în mesajul de pe rețeaua de socializare.

×
Subiecte în articol: moarte asistenta medicala
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close