Antena 3 CNN Actualitate Inedit Era proaspăt divorțată, așa că a pornit în căutare de noi aventuri. Toți bărbații cu care s-a întâlnit au mințit-o. Așa că, drept răzbunare, i-a adus în pragul disperării

Era proaspăt divorțată, așa că a pornit în căutare de noi aventuri. Toți bărbații cu care s-a întâlnit au mințit-o. Așa că, drept răzbunare, i-a adus în pragul disperării

Era proaspăt divorțată, așa că a pornit în căutare de noi aventuri. Toți bărbații cu care s-a întâlnit au mințit-o. Așa că, drept răzbunare, i-a adus în pragul disperării
Sursa foto: Foto: Facebook/Sarah Lewis
11 Iul 2017   •   09:31

Sarah Lewis, o britanică de 49 de ani, tocmai divorțase de soțul ei, când a decis să pornească în căutare de noi aventuri. Femeia și-a făcut profil pe un site de matrimoniale și a anunțat că își dorește să întâlnească bărbați tineri, dornici de o relație.

Atrași de anunțul femeii, mai mulți bărbați au contactat-o. Cinci dintre ei au mințit-o că sunt singuri, însă în realitate aceștia erau căsătoriți. Așa că femeia a decis să se răzbune crunt pe ei, scrie Daily Mail.

Toti cei cinci bărbați erau purtători de uniformă. Este vorba despre doi militari de rang înalt, un membru al Marinei Regale, un aviator și un pompier. Toți au avut de suferit crunt, unii au intrat în depresie, alții au divorțat, iar alții au rămas fără locuri de muncă.

Pe unul dintre baărbați, Sarah l-a acuzat de viol, altuia i-a spus că este însărcinată cu copilul lui și că i-a dat boli venerice, unul a vrut să se sinucidă, după ce femeia l-a amenințat că îi va transmite soției lui o poză cu el dezbrăcat.

Sarah a fost condamantă la 21 de luni de închisoare, doi ani cu supendare și va fi obligată să urmeze 15 zile de program de reabilitare. Specialiștii cred că femeia are probleme de personalitate și că tot ce își dorea era să fie iubită.

 

 

×
Subiecte în articol: razbunare hartuire
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close