Antena 3 CNN Actualitate Inedit Era ziua nunții lor, când mireasa a primit o veste care a lăsat-o în lacrimi. Toți invitații au fost martori la momentul în care mirele a anunțat că ...

Era ziua nunții lor, când mireasa a primit o veste care a lăsat-o în lacrimi. Toți invitații au fost martori la momentul în care mirele a anunțat că ...

Era ziua nunții lor, când mireasa a primit o veste care a lăsat-o în lacrimi. Toți invitații au fost martori la momentul în care mirele a anunțat că ...
Sursa foto: Foto: Facebook//John Paul Lusk
14 Iun 2017   •   13:35

O mireasă a primit în ziua nunții cel mai frumos cadou pe care și-l putea imagina, chiar din partea soțului ei.

Mirele Stephen Watt și-a surprins mireasa, pe Keriann Watt, cu un cățeluș adus special pentru ea, la recepția nunții, care a avut loc în Luss, Scoția.

Momentul a fost deosebit de emoționant atât pentru mireasă, cât și pentru ceilalți invitați, care nu aveau habar de intențiile mirelui.

"Pentru a-i oferi lui Keri o zi de nuntă perfectă a trebuit să-i aduc în dar un cățeluș. Nu am putut să nu fac asta”, a spus Stephen Watt, pentru ABC News.

Mirele a povestit că doar cavalerul de onoare și echipa de filmare cunoșteau intențiile sale de a-i face cadou un cățeluș.

 Așa se face că, în ziua nunții, în timpul recepției, mireasa a primit într-un cadou frumos ambalat o rățușcă de plastic. Ușor confuză și fără să înțeleagă aluzia, mireasa izbucnește în râs. Însă când mirele îi arată cățelușul care o aștepta cuminte într-un colț al sălii, aceasta începe să plângă de fericire.

 


 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close