Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Eram proaspăt ieșit dintr-o relație de o vară, când am cunoscut-o pe un site de întâlniri. După șase luni, a rămas însărcinată și ne pregăteam de căsătorie când mi-a divulgat cel mai ascuns secret al ei....”

„Eram proaspăt ieșit dintr-o relație de o vară, când am cunoscut-o pe un site de întâlniri. După șase luni, a rămas însărcinată și ne pregăteam de căsătorie când mi-a divulgat cel mai ascuns secret al ei....”

„Eram proaspăt ieșit dintr-o relație de o vară, când am cunoscut-o pe un site de întâlniri. După șase luni, a rămas însărcinată și ne pregăteam de căsătorie când mi-a divulgat cel mai ascuns secret al ei....”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Noi 2017   •   09:59

Un tânăr a povestit ce a trăit, după ce a cunoscut o tânără pe un site de întâlniri. Venea după o relație de o vară, era depresiv, așa că să întâlnească o femeie cu care se potrivea excelent a fost cel mai bun lucru care i se putea întâmpla.

Lucrurile au înaintat cu pași rapizi, așa că tânăra a rămas însărcinată, iar cei doi au decis să se căsătorească.

„Am insistat să îmi zică de trecutul ei de care niciodată nu vroia să îmi spună. Și am insistat…
Îmi zice în sfârșit după șase luni de relație și însărcinată în luna a -4-a că în trecut a umblat foarte mult cu „unu și cu altul” dar marea dezamăgire a fost că a lucrat într-un salon de masaj erotic !?!
Am cazut psihic, nu credeam că iubita mea care o iubeam atât de mult și cu care făceam un bebe a putut să facă așa ceva. Ea care era timidă să îi văd corpul, prefera mai mult cu lumina stinsă s-a dezbrăcat pentru sute de bărbați! (…) M-am simțit trădat și mințit timp de șase luni și nu știu ce să fac, ce decizie să iau!? A greșit pentru că nu a fost corectă de la început, a stat zi de zi cu grijă ca eu să nu aflu și spera că o să aflu când o să fim deja bătrâni. Adevărul doare foarte mult pentru mine și nu cred că o să fie nimic ca înainte… Era așa frumos, era totul perfect! Ne invidia lumea pe stradă…”, a scris tânărul, potrivit povesteata.eu.

×
Subiecte în articol: indragostiti
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close