Antena 3 CNN Actualitate Inedit Erau în avion, când femeia s-a ridicat și i-a dat iubitului cu laptopul în cap. Toată lumea a fost oripilată. Ce a făcut-o să-și iasă din minți la înălțime (VIDEO)

Erau în avion, când femeia s-a ridicat și i-a dat iubitului cu laptopul în cap. Toată lumea a fost oripilată. Ce a făcut-o să-și iasă din minți la înălțime (VIDEO)

Erau în avion, când femeia s-a ridicat și i-a dat iubitului cu laptopul în cap. Toată lumea a fost oripilată. Ce a făcut-o să-și iasă din minți la înălțime (VIDEO)
24 Iul 2019   •   14:06

Supărată că l-a văzut pe iubitul său uitându-se la o altă femeie în timpul unui zbor, o femeie a avut o adevărată criză de isterie. 

A început să țipe la iubitul său și chiar a spart un laptop în capul bărbatului. 

Clipul postat pe o rețea de socializare s-a viralizat în scurt timp. 

Pasagerii zborului companiei American Airlines cu plecare din Miami spre Los Angeles au fost în stare de șoc.

„Încerci să te uiți după o altă femeie?”. De aici a început totul care a escaladat într-un scandal care îi deranja și pe ceilalți pasageri.  

Când cearta era pe punctul să escaladeze, un membru al echipajului a intervenit ca să calmeze situația. 

„Dați-o jos din avion”, a strigat un pasager. 

I s-a cerut să-și ducă gențile în fața avionului, moment în care ea l-a amenințat pe iubitul ei Memo că dacă nu vine cu ea, nu o va mai vedea. După care a venit să-l plesnească.

La rândul său, iubitul a fost rugat să vină și el în fața avionului și să coboare cu ea. 

Dar nu l-a lăsat să scape și a alergat după el, moment în care i-a spart de cap un laptop i a continuat să-l pălmuiască, scrie Daily Mail.

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close