Antena 3 CNN Actualitate Inedit Erdogan vindea limonadă și chifle pe străzile Istanbulului. Berlusconi a fost cântăreț pe un vas de croazieră. E incredibil ce meserie a avut Papa Francisc

Erdogan vindea limonadă și chifle pe străzile Istanbulului. Berlusconi a fost cântăreț pe un vas de croazieră. E incredibil ce meserie a avut Papa Francisc

Politicieni, actori, muzicieni, scriitori – nimeni nu s-a născut consacrat. Înainte să dea lovitura, oamenii faimoși de ieri și de azi au avut meserii care mai de care mai surprinzătoare.

Erdogan vindea limonadă și chifle pe străzile Istanbulului. Berlusconi a fost cântăreț pe un vas de croazieră. E incredibil ce meserie a avut Papa Francisc
Sursa foto: Foto: Agerpres/ EPA
20 Ian 2020   •   16:29

Churchill spunea că a fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce se va întâmpla mâine, săptămâna viitoare, luna viitoare. „Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat.”

Prin 1979, în liceu, Barack Obama își lua leafa de la un magazin de înghețată. Al 44-lea președinte al Statelor Unite servea înghețată la Baskin Robbins, filiala Honolulu, Hawaii. În aceeași perioadă, Sarkozy era curățător la Forțele Aeriene Franceze din Paris.

Erdogan a recunoscut de nenumărate ori că, pe când era un adolescent sărac lipit pământului, vindea limonadă și chifle calde pe străzile Istanbulului. Berlusconi a fost cântăreț pe un vas de croazieră, iar Putin... agent KGB.

Nici liderii religioși nu fac excepție: Papa Francisc a profesat ca laborant-chimist, asta după ce fusese paznic la un bar de noapte.

Mai mult, pe A1 Premium.

×
Subiecte în articol: Papa Francisc
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close