Erdogan vindea limonadă și chifle pe străzile Istanbulului. Berlusconi a fost cântăreț pe un vas de croazieră. E incredibil ce meserie a avut Papa Francisc

de D.G.    |    20 Ian 2020   •   16:29
Erdogan vindea limonadă și chifle pe străzile Istanbulului. Berlusconi a fost cântăreț pe un vas de croazieră. E incredibil ce meserie a avut Papa Francisc Foto: Agerpres/ EPA

Politicieni, actori, muzicieni, scriitori – nimeni nu s-a născut consacrat. Înainte să dea lovitura, oamenii faimoși de ieri și de azi au avut meserii care mai de care mai surprinzătoare.

Churchill spunea că a fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce se va întâmpla mâine, săptămâna viitoare, luna viitoare. „Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat.”

Prin 1979, în liceu, Barack Obama își lua leafa de la un magazin de înghețată. Al 44-lea președinte al Statelor Unite servea înghețată la Baskin Robbins, filiala Honolulu, Hawaii. În aceeași perioadă, Sarkozy era curățător la Forțele Aeriene Franceze din Paris.

Erdogan a recunoscut de nenumărate ori că, pe când era un adolescent sărac lipit pământului, vindea limonadă și chifle calde pe străzile Istanbulului. Berlusconi a fost cântăreț pe un vas de croazieră, iar Putin... agent KGB.

Nici liderii religioși nu fac excepție: Papa Francisc a profesat ca laborant-chimist, asta după ce fusese paznic la un bar de noapte.

Mai mult, pe A1 Premium.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close