x close

Este atât de frumoasă încât nimeni nu o crede că nu are operații estetice. Cum arată actrița din China care i-a impresionat pe toți

22 Oct 2015   •   19:32

Angelababy nu este un nume cunoscut în România, însă în China este pe buzele tuturor. Tânăra în cauza este actriță și a fost înzestrată de mama natură cu o frumusețe răpitoare.

La o săpămână după căsătoria cu un coleg de breaslă, actorul Huang Xiaoming, presa chineză a început să speculeze că trasăturile atât de reușite ale tinerei ar fi de fapt opera de artă a unor chirurgi plasticieni. Pentru asta au cerut și părerea unor specialiști de la o clinică de chirurgie plastică, care au confirmat bănuielile tuturor.

Actrița s-a hotărât însă să dea clinica în judecată și pentru a demonstra tuturor că este cât se poate de naturală, a cerut ajutorul medicilor. După o serie de analize și radiografii, aceștia au concluzionat că nu există urme de incizii sau modificări ale structurii osoase.

Soțul frumoasei actrițe a sărit în apărarea ei în cel mai ciudat mod cu puțință spunând că atunci când nu se machiază Angelababy este chiar... urâtă.

Citeşte mai multe despre:

China actrite operatii estetice
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati