Antena 3 CNN Actualitate Inedit Este atât de frumoasă încât toată lumea o consideră ”proastă” și ”superficială”. Asta deși vorbește cinci limbi străine

Este atât de frumoasă încât toată lumea o consideră ”proastă” și ”superficială”. Asta deși vorbește cinci limbi străine

Este atât de frumoasă încât toată lumea o consideră ”proastă” și ”superficială”. Asta deși vorbește cinci limbi străine
29 Oct 2015   •   18:58

O tânără din Republica Moldova, care s-a stabilit în Marea Britanie, studentă în primul an la drept și care vorbește fluent cinci limbi străine, se plânge într-un editorial scris pentru The Tab că este considerată ”proastă” și ”superficială”. Asta din cauza felului în care arată. Pe lângă frumusețea incredibilă cu care a înzestrat-o natura, adolescenta are grijă de imaginea ei.

”M-am stăturat de colegii care mă cred proastă pentru că mă îmbrac frumos la cursuri”, a spus Paula Ursu, în vârstă de 18 ani, care urmează de câteva săptămâni cursurile Universității Royal Holloway din Londra.

”Lucrez din greu să-mi iau diloma de drept, vorbesc cinci limbi străine, merg la sala frecvent, predau voluntar engleza refugiaților, am o viața socială și încă mai am timp să mă îmbrac frumos. Asta arată că îmi manageriez bine timpul și că sunt cât de cât inteligentă. Au trecut numai câteva săptămâni de la începerea cursurilor, însă campusul e deja divizat: aceia dintre noi care se îmbracă elegant când merg la cursuri și cei care se târăsc prin campus în treninguri sau pijamale. Pesonal, m-am săturat de remarci pasiv-agresive și de explicațiile pe care trebuie să le dau când aleg să port platforme pentru un curs care începe marți, la 9 dimineața”, a mai spus tânăra.

×
Subiecte în articol: Republica Moldova Marea Britanie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close