Antena 3 CNN Actualitate Inedit Este probabil cel mai ghinionist client din lume. Ce a putut să păţească într-un magazin de electrocasnice este un coşmar (Video)

Este probabil cel mai ghinionist client din lume. Ce a putut să păţească într-un magazin de electrocasnice este un coşmar (Video)

Este probabil cel mai ghinionist client din lume. Ce a putut să păţească într-un magazin de electrocasnice este un coşmar  (Video)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Oct 2016   •   16:11

Fără îndoială este cel mai ghinionist client din lume. Un bărbat a intrat într-un magazin de electrocasnice, dar nu avea nici cea mai vagă idee de ce avea să i se întâmple. 

Omul s-a aratat interesat de televizoarele plate, însă în momentul în care s-a  apropiat să aprindă unul, a dat jos un altul. Panicat de ceea ce tocmai a făcut, omul s-a ridicat brusc în picioare şi a dat lovit alte două televizoare aflate în spate. 

Angajatul magazinului s-a luat cu mâinile de cap, la fel şi clientul ghinionist. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere a magazinului, iar imaginile au devenit virale. 
 

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close