Antena 3 CNN Actualitate Inedit Este convinsă că ziua de Crăciun este blestemată pentru ea. De patru ani, i se întâmplă lucruri ciudate. Anul ăsta a pus capac la toate

Este convinsă că ziua de Crăciun este blestemată pentru ea. De patru ani, i se întâmplă lucruri ciudate. Anul ăsta a pus capac la toate

Este convinsă că ziua de Crăciun este blestemată pentru ea. De patru ani, i se întâmplă lucruri ciudate. Anul ăsta a pus capac la toate
Sursa foto: Foto: Birmingham Live
30 Dec 2018   •   16:00

Crăciunul ar trebui să fie cea mai frumoasă perioadă din viața fiecăruia, dar o femeie crede că această zi este blestemată pentru familia ei. De patru ani, i se întâmplă doar lucruri urâte, însă anul ăsta a pus capac la toate pentru că au fost afectați chiar și copiii.

O familie din Birmingham a constatat că toate cadourile pentru copii, dar și produsele pentru masa festivă le-au fost furate în Ajunul Crăciunului.

Charlotte Bell, soțul și cei trei copii ai lor au trebuit să se bazeze pe ajutorul prietenilor și pe familie pentru a putea să umple masa cu ceva în ziua cea mare.

Cel care a observat că garajul a fost spart a fost fiul cel mare, Dylan, 15 ani. „A venit și ne-a spus: Cineva ne-a spart garajul. M-am gândit: „Dumnezeule, nu. Nu cred așa ceva. Toate cadourile copiilor erau acolo, alături de curcan, carne și legume. Observăm că avem doar Crăciunuri nereușite. E ca și cum aș fi blestemată. Anul ăsta a fost diferit pentru cineva care le-a ruinat ziua copiilor mei. M-a distrus asta”, a povestit Charlotte, potrivit The Sun.

Anul trecut, tatăl lui Charlotte a murit cu câteva zile înainte de Crăciun. În 2016, mama soțului ei a murit, iar în 2015, fiica lor, Amelia, s-a născut prematur.

×
Subiecte în articol: Crăciun blestem
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close