x close

Este ospătăriță și își crește singură cei patru copii. De Sărbători, a avut parte de un șoc atunci când a primit banii de la un client al restaurantului. ”Am crezut că leşin...”

de M.Z.    |    20 Dec 2017   •   18:45
Este ospătăriță și își crește singură cei patru copii. De Sărbători, a avut parte de un șoc atunci când a primit banii de la un client al restaurantului. ”Am crezut că leşin...” 418

Moș Crăciun există - asta și-a spus o femeie, mamă singură a patru copii, care avea două servicii, pentru a putea să-și întrețină familia.

Femeia lucra ca ospătăriță la un restaurant și, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, a avut parte de o mare surpriză la care nici nu se aștepta. Unul dintre clienţi i-a lăsat un bacşiş uriaş, potrivit cbsnews.com.

”Lucrez cam 60 de ore pe săptămână şi deja aveam nişte datorii de achitat. Nu ştiam ce să fac, pentru a face rost de bani pentru Sărbători”, a spus Trisha Murphy.

Totuși, femeia a atras atenția clientului când acesta i-a lăsat un bacșit imens. Nota de plată făcea 35 de dolari, însă bărbatul 500 de dolari.

”Am crezut că leşin când am văzut, nu îmi venea să cred”, a mai spus aceasta.

”Oamenii buni încă există”, este de părere femeia care este nevoită să aibă două locuri de muncă, pentru a reuşi să îşi crească cei patru copii.

Citeşte mai multe despre:

bacsis craciun
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati