Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ești pregătită să pleci în concediu? Nu uita să încerci acest truc: pune o monedă în congelator. Iată si explicația

Ești pregătită să pleci în concediu? Nu uita să încerci acest truc: pune o monedă în congelator. Iată si explicația

Ești pregătită să pleci în concediu? Nu uita să încerci acest truc: pune o monedă în congelator. Iată si explicația
03 Aug 2017   •   16:47

O monedă în congelator sună ca un lucru ce se poate întâmpla doar din greșeală la prima vedere, dar ce-ai zice dacă de fapt ar fi din precauție? Când am aflat acest truc, nu am putut să nu exclam că este absolut genial! 

Este o decizie înțeleaptă să pui o monedă în congelator, mai ales când pleci mai multe zile de acasă, de exemplu în concediu, conform antenastars.ro, care citează Natural Health Magazine.com. Mai exact, e vorba de electricitate și de ce se întâmplă cât timp ești departe de casă. Și nu uita: Cu cât durata absenței tale e mai mare, cu atât trucul e mai folositor.

Tot ce trebuie sa faci este sa umpli o cană cu apă şi s-o laşi la congelator pană îngheaţă. Când conţinutul cănii a devenit solid, pune moneda deasupra şi lasă cana la congelator.

Lipsa curentului pe o perioada îndelungată poate fi marcată într-un fel simplu, şi anume prin scufundarea monedei la fundul cănii, în timp ce apa din interior se topeşte. Astfel vei şti dacă alimentele din interiorul frigiderului mai sunt sau nu bune de consumat.

×
Subiecte în articol: moneda congelator
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close