Antena 3 CNN Actualitate Inedit Experimentele militare ale rușilor care ar afecta România: "Vor să modifice clima"

Experimentele militare ale rușilor care ar afecta România: "Vor să modifice clima"

Experimentele militare ale rușilor care ar afecta România: "Vor să modifice clima"
Sursa foto: foto: Pixabay.com
18 Sep 2018   •   16:49

Vremea a luat-o razna în ultima vreme și anotimpurile par a nu mai fi la locul lor, cu ierni fără zăpadă, primăveri cu temperaturi mult mai ridicate și cu veri când prea ploioase și cu fenomene extrem, când lipsite de precipitații.

Unii specialiști afirmă că marile puteri au dezvoltat tot felul de puteri și manipulează vremea după bunul plac.

Mai mult, şi cutremurele de suprafaţă, care s-au intensificat în ultima perioadă, ar fi tot cauzate de aceste experimente.

“Marile puteri sunt implicate de multă vreme în proiecte de cercetare şi de folosire a tehnologiei militare în scopul modificării climei. Este vorba despre echipamente terestre constituite dintr-un ansamblu de antene, ce trimit radiaţii electromagnetice care acţionează pe principiul cuptorului cu microunde.

Încălzind porţiuni ale ionosferei, acestea produc acumulări de energie în cer, care au un impact dezastruos asupra spaţiului de sub ele, din punct de vedere climatic.

Odată cu repoziţionarea trupelor NATO în zona Mării Negre, în urma conflictului din estul Ucrainei, s-au înmulţit aceste anomalii meteorologice din cauza folosirii armei fizice în confruntarea dintre Rusia şi forţele NATO. România, prin poziţia sa geografică, este o zonă tampon şi o zonă de experiment pentru asemenea confruntări.

Cu alte cuvinte, unii se joacă de-a Dumnezeu şi alţi trag ponoasele!”, a declarat într-un interviu cercetătorul și analistul militar Sebastian Sârbu.

×
Parteneri
Horoscop 21 martie 2023. Zodiile care dau lovitura!
x close