Antena 3 CNN Actualitate Inedit Fabiana se droga și se prostitua de mai mulți ani, când un client i-a făcut o propunere neașteptată. A acceptat, chiar dacă îl ura, iar viața ei nu a mai fost niciodată la fel

Fabiana se droga și se prostitua de mai mulți ani, când un client i-a făcut o propunere neașteptată. A acceptat, chiar dacă îl ura, iar viața ei nu a mai fost niciodată la fel

Fabiane de Souza are doar 27 de ani, însă povestea ei de viață este atât de complicată că s-ar putea deveni cu ușurință scenariu de film.

Fabiana se droga și se prostitua de mai mulți ani, când un client i-a făcut o propunere neașteptată. A acceptat, chiar dacă îl ura, iar viața ei nu a mai fost niciodată la fel
Sursa foto: [email protected]
30 Dec 2019   •   10:26

Fabiana avea doar nouă ani când a fost violată de fratele ei vitreg, cu 10 ani mai mare, iar acela a fost punctul din care întreaga ei viață a luat-o pe căi greșite.

Relațiile instabile ale mamei ei au expus-o unei lumi căreia nu a știut să-i facă față și a căzut pradă drogurilor și proxeneților, scrie Mirror.

Era doar o adolescentă când își vindea trupul pe bani pentru droguri și își făcea veacul pe străzi, în anturaje periculoase.

Până într-o zi când Ney, un fost client, a găsit-o inconștientă pe străzi, a dus-o într-un hotel unde a îngrijit-o și i-a cerut să rupă orice contact cu vechea ei viață.

”Am dormit o săptămână întreagă. Nu m-a lăsat deloc în pace. Dacă îmi dădea bani să cumpăr pâine, venea cu mine. Mi-a interzis să imi văd vechii prieteni. Mi-a spus că e spre binele meu să mă rup de vechea mea viață. Am petrecut primele trei luni de zile urând acest om”, a povestit Fabiana.

Dar persistența lui Ney a dat rezultate și un an mai târziu cei doi își trăiau povestea lor de dragoste într-un nou oraș, cu un nou anturaj. 

Acum sunt căsătoriți iar Fabiana lucrează într-un salon de înfrumusețare unde le vorbește tinerelor care îi trec pragul despre capcanele unui stil de viață haotic.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close