Antena 3 CNN Actualitate Inedit Familiei i s-a spus că bărbatul a murit în spatele gratiilor. Descoperirea șocantă făcută de rude, atunci când au ridicat corpul (FOTO)

Familiei i s-a spus că bărbatul a murit în spatele gratiilor. Descoperirea șocantă făcută de rude, atunci când au ridicat corpul (FOTO)

Familiei i s-a spus că bărbatul a murit în spatele gratiilor. Descoperirea șocantă făcută de rude, atunci când au ridicat corpul (FOTO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
17 Iun 2019   •   13:54

Familiei i s-a spus că bărbatul a murit în spatele gratiilor. Însă atunci când au intrat în posesia corpului, rudele au făcut o descoperire șocantă. Bărbatului îi lipseau mai multe organe printre care inima și creierul. 

Cu două zile înainte de a muri, Everett Palmer Jr. și-a sunat fratele, pe Dwayne, să-i spună că este în drum dinspre Delaware către New York ca să-l viziteze pe el și pe mama lor bolnavă. Dar mai întâi, voia să rezolve un mandat de arestare pentru că a condus sub influența substanțelor interzise pentru un incident din 2016, din Pennsylvania. Voia să se asigure că permisul lui mai este valabil pentru a conduce. 

Telefonul a fost ultimul lucru pe care familia l-a primit de la veteranul de război de 41 de ani. 

Pe 9 aprilie 2018, două zile mai târziu, li s-a spus că Palmer a murit în custodia poliției. La aproape un an, oamenii nu știu ce s-a întâmplat de fapt. Li s-a spus că bărbatul s-a dat cu capul de pereți și că ar fi fost drogat.

„Întregul caz are un miros de acoperire”, a declarat avocatul Lee Merritt pentru CNN. Omul legii spune că oficialii închisorii nu au fost cooperanți. De cealaltă parte, medicul legist spune că organele au fost reținute pentru o autopsie mai amănunțită.

 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close