Antena 3 CNN Actualitate Inedit A mers la meci cu un hot dog și o bere și a devenit viral: ”Arestați-l!” Clipul a strâns peste 4 milioane de vizualizări

A mers la meci cu un hot dog și o bere și a devenit viral: ”Arestați-l!” Clipul a strâns peste 4 milioane de vizualizări

Un bărbat a devenit ”vedetă” pe internet după ce a mers la un meci de baseball pe un stadion din New York și a încercat să mănânce liniștit un hot dog.

A mers la meci cu un hot dog și o bere și a devenit viral: ”Arestați-l!” Clipul a strâns peste 4 milioane de vizualizări
Sursa foto: Twitter / Nicolas Heller
de Laura Dinu    |    26 Apr 2022   •   10:34

Bărbatul urmărea partida de baseball Ney York Yankees - Cleveland Guardians. În ciuda faptului că pe stadion erau prezenți peste 41.000 de spectatori, protagonistul nostru a devenit viral pe internet pentru modul său bizar de a-și mânca hot dog-ul.  

Un alt telespectator l-a filmat în momentul în care își înmuia hot dog-ul în bere înainte de fiecare înghițitură. Clipul a fost postat pe Twitter cu mesajul: ”Arestați-l!” 

Filmulețul a fost urmărit de peste 4 milioane de internauți și a adunat mii de mesaje: 

”Lăsați omul să mănânce! Eu înmoi cartofii prăjiți în ciocolată!”

”Cum altfel ai putea să îți sărezi berea?”

”Acum nu mă mai simt prost că îmi înmoi crusta de la pizza în suc!”

”Îmi amintesc de un bătrân care nu putea mânca hrană solidă în perioada de recuperare după un accident vascular cerebral care și-a dorit atât de mult un hot dog și o bere încât i le-am pasat, le-am amestecat și le-a băut!”

”Partea scârboasă aici nu este neapărat chifla înmuiată cu bere, ci berea contaminată cu hot dog”, sunt doar câteva dintre mesajele postate. 

 

×
Subiecte în articol: hot dog
Parteneri
ÎPS Teodosie trimis în judecată de DNA
x close