Fata a murit după trei săptămâni de la nuntă. După înmormântare, soțul a intrat pe blogul ei. A realizat imediat că...

16 Noi 2016   •   15:26
Fata a murit după trei săptămâni de la nuntă. După înmormântare, soțul a intrat pe blogul ei. A realizat imediat că... Foto: Facebook

Meghan Baker și Adam Warner au fost o pereche ideală. Toate prietenele lui Meghan o invidiau cu sinceritate, pentru că ea și iubitul ei erau suflete pereche. Din păcate fericirea fetei nu a fost îndelungată. Când avea doar 28 de ani, a fost diagnosticată cu cancer mamar.

După un an de la aflarea diagnosticului, ea a început să scrie pe un blog, în care descria detaliat lupta sa cu cancerul. Meghan era foarte optimistă și scria mesaje pline de speranță chiar și după chimioterapie și mastectomie.

Una dintre scrisorile de pe pagina lui Meghan era mai deosebită. Aceasta conținea o listă cu 30 de lucruri, pe care ea ar fi dorit să le facă în timpul vieții sale. Primul punct din listă era „Să mă mărit cu Adam”.

Imediat după înmormântare, Adam a deschis blogul lui Meghan și i-a informat prietenii despre cele întâmplate și a jurat că va îndeplini toată lista cu dorințele iubitei sale.

Povestea celor doi a devenit virală.

Sursă: perfectmedia.tv

x close