Femeia a intrat în cameră și și-a surprins iubitul cu pantalonii descheiați și în pat cu copila de cinci ani. Este total absurd ce a făcut după

24 Iul 2019   •   11:57
Femeia a intrat în cameră și și-a surprins iubitul cu pantalonii descheiați și în pat cu copila de cinci ani. Este total absurd ce a făcut după Foto: Pixabay.com

Femeia a intrat în cameră și și-a surprins iubitul cu pantalonii descheiați și în pat cu fetița de cinci ani. În loc să acționeze, mama s-a amuzat de situație și a scos telefonul și a înregistrat totul. 

Incidentul a avut loc anul trecut. Însă recent, imaginile au ajuns în mediul virtual și astfel cazul a fost preluat de polițiști. Se pare că femeia s-a supărat pe concubinul ei și ar fi trimis filmulețul respectiv unei alte persoane, care ar fi distribuit imaginile.

Bărbatul din comuna Măicănești, județul Vrancea, va fi cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de corupere sexuală a unui minor.

”Mama a recunoscut că ea a filmat scena în decembrie 2018, dar nu a informat autoritățile. Considerăm că, dacă mama nu poate asigura un climat echilibrat în vederea unei dezvoltări optime a copilului și nu va colabora cu autoritățile, atunci vom fi nevoiți să recurgem la instituirea unei măsuri de protecție specială a fetiței”, a declarat Adina Lăscan, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea pentru vrancea24.ro.

Parteneri
x close