Antena 3 CNN Actualitate Inedit Femeia ajunsese mai devreme acasă, așa că a intrat în dormitor să vadă ce face soțul ei. A împietrit. „A fost total scârbită”

Femeia ajunsese mai devreme acasă, așa că a intrat în dormitor să vadă ce face soțul ei. A împietrit. „A fost total scârbită”

Femeia ajunsese mai devreme acasă, așa că a intrat în dormitor să vadă ce face soțul ei. A împietrit. „A fost total scârbită”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Apr 2019   •   15:48

Ai impresia că îți cunoști partenerul de viață, dar lucrurile nu stau tocmai așa. Asta a descoperit recent și o femeie, care a ajuns mai devreme acasă.

A intrat în dormitor și a împietrit când a văzut ce făcea partenerul său de viață. 

„Soția a mea a descoperit că sunt travestit și dezgustul ei m-a făcut să mă simt anormal. A decis să rămână cu mine, dar nu vrea să facă parte din asta. 

Sunt travestit din adolescență și dorința de a mă transforma într-o femeie este la fel de puternică și la 50 de ani. Soția mea are 45. 

Mă mai îmbrac ocazional, dar sunt îngrijorat că va afla. Îmi doresc pur și simplu să o pot face liber acasă și să nu mă simt ca și cum aș face ceva anormal”, a scris bărbatul, specialistului de la The Sun. 

 

 

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close