Antena 3 CNN Actualitate Inedit Femeia din Constanța aborda fel de fel de bărbați, care îi cădeau rând pe rând în plasă. După ce își consumau pasiunea, toți descopereau ce li se întâmplase de fapt

Femeia din Constanța aborda fel de fel de bărbați, care îi cădeau rând pe rând în plasă. După ce își consumau pasiunea, toți descopereau ce li se întâmplase de fapt

Femeia din Constanța aborda fel de fel de bărbați, care îi cădeau rând pe rând în plasă. După ce își consumau pasiunea, toți descopereau ce li se întâmplase de fapt
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Noi 2019   •   12:02

Femeia din Constanța aborda fel de fel de bărbați, care îi cădeau rând pe rând în plasă. După ce își consumau pasiunea, toți descopereau ce li se întâmplase de fapt. 

Mai precis, aceasta cădea de acord cu ei și înteținea relații sexuale, după ce în prealabil consumau alcool.

A doua zi, bărbații constatau că rămâneau fără bunuri. Un individ a povestit că femeia de 45 de ani, care practica prostituția, l-a abordat spunându-i că este vecina de la scara B și ar dori să-1 viziteze în cursul serii. Acesta a acceptat invitația și, în jurul orei 20:00,femeia a venit singură acasă la el. în continuare bărbatul a susținut că i-a dat din portofel suma de 50 de lei, iar aceasta a cumpărat Red Bull și o șampanie pentru copii fără a-i mai da restul de bani. Au stat până în jurul orei 3.00, după care s-au culcat în același pat.

Când s-a trezit a doua zi, persoana vătămată a constatat că femeia plecase, iar din apartament îi lipseau următoarele bunuri: TV LCD Samsung, telefon mobil marca Samsung, tabletă marca Samsung și suma de 2.000 euro pe care o avea în portofel.

Un alt caz se referă la un bărbat care, la fel, a cunoscut-o pe femeie, însă, de data aceasta într-o sală de jocuri de noroc. Au mers acasă, iar apoi a observat că ea a plecat cu borseta lui, ce conținea bani și înscrisuri. 

Constănțeanca a fost condamnată, pentru cinci fapte de furt, la pedeapsa de 2 ani şi 4 luni în regim de detenție, scrie replicaonline.ro. 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close