Antena 3 CNN Actualitate Inedit Femeia s-a dus în dormitorul copilului de 11 ani, s-a întins lângă el și a început să îl mângâie. I-a cerut apoi să facă dragoste cu ea. Băiatul i-a șoptit ceva la ureche, dar partida a continuat (FOTO)

Femeia s-a dus în dormitorul copilului de 11 ani, s-a întins lângă el și a început să îl mângâie. I-a cerut apoi să facă dragoste cu ea. Băiatul i-a șoptit ceva la ureche, dar partida a continuat (FOTO)

Femeia s-a dus în dormitorul copilului de 11 ani, s-a întins lângă el și a început să îl mângâie. I-a cerut apoi să facă dragoste cu ea. Băiatul i-a șoptit ceva la ureche, dar partida a continuat (FOTO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Mai 2019   •   00:04

La 44 de ani, femeia a râvnit la copilul de 11 ani, un prieten al fiului său. Nu a oprit-o nimic. Nici vârsta copilului și nici legătura strânsă pe care acesta o avea cu băiatul ei. 

Su Hyon Dillon s-a dus în dormitorul micuțului, s-a întins lângă el și a început să îl mângâie în zona intimă. Apoi i-a cerut să se urce deasupra ei și să facă dragoste cu ea. 

Copilul i-a spus că este îngrijorat că ar putea-o lăsa însărcinată, dar ea i-a dat asigurări că are trompele legate. Dezvăluirile au fost făcute în documentele prezentate de anchetatori în fața judecătorului. 

Fiul său și victima s-au cunoscut la clubul de lacrosse, iar echipa lor era antrenată chiar de soțul lui Su Hyon Dillon. Partidele de amor aveau loc în casa ei sau în hoteluri când echipa juca în deplasare și au durat în perioada mai 2014 și mai 2015.

Copilul le-a povestit polițiștilor că Dillon l-a sărutat când avea 10 ani.

Adevărul a ieșit la iveală după ce adolescentul a început să aibă tendințe sinucidale. Se tăia și chiulea de la școală, drept pentru care a fost mutat să locuiască cu tatăl său în Virginia. Acolo, în timpul unei sesiuni de consiliere, copilul a început să povestească abuzurile la care a fost supus. 

Ancheta a fost declanșată luna trecută. Inițial, Dillon a declarat că băiatul a fost cel care a inițiat partidele de amor, scrie Mirror.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close