Femeia se simțea foarte rău, așa că a fost adusă de urgență la spital. Medicii au început să-i facă o procedură, când ceva șocant s-a întâmplat. Totul a fost surprins de camera de supraveghere a spitalului. „Așa ceva nu vezi în fiecare zi!” (VIDEO)

29 Mai 2019   •   00:42
Femeia se simțea foarte rău, așa că a fost adusă de urgență la spital. Medicii au început să-i facă o procedură, când ceva șocant s-a întâmplat. Totul a fost surprins de camera de supraveghere a spitalului. „Așa ceva nu vezi în fiecare zi!” (VIDEO) Foto: captura video

Femeia se simțea foarte rău, așa că a fost adusă de urgență la spital. Medicii au început să-i facă o procedură, când ceva șocant s-a întâmplat. Totul a fost surprins de camera de supraveghere a spitalului.

Sheela Devi, o femeie în vârstă de 40 de ani din India, a fost ajuns la clinică în stare gravă, după ce a înghițit o substanță otrăvitoare. Medicii de la Jawahar Lal Nehru Medical College, din Aligarh, au început să-i facă o aspirație gastrică, când totul a luat o turnură dramatică.

Capul femeii a explodat pe masă în timpul procedurii. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere a spitalului. Potrivit unui medic, explozia a a avut loc în cavitatea bucală, scrie Metro.

Parteneri
x close