Antena 3 Actualitate Inedit Femeia venise pentru un consult la spitalul dintr-o comună din județul Ialomița și a avut nevoie la toaletă. Câteva minute mai târziu, țipa ca din gură de șarpe: „Doamne, mama a căzut în WC!”

Femeia venise pentru un consult la spitalul dintr-o comună din județul Ialomița și a avut nevoie la toaletă. Câteva minute mai târziu, țipa ca din gură de șarpe: „Doamne, mama a căzut în WC!”

20 Ian 2020   •   12:28
Femeia venise pentru un consult la spitalul dintr-o comună din județul Ialomița și a avut nevoie la toaletă. Câteva minute mai târziu, țipa ca din gură de șarpe: „Doamne, mama a căzut în WC!” Foto: Pixabay.com

Femeia venise pentru un consult la spitalul din județul din Ialomița, dar a avut nevoie de o toaletă. În câteva minute, trăia un adevărat coșmar.

Incidentul a avut loc în comuna Balaciu, unde femeia de 53 de ani venise la medicul de familie. A avut nevoie la toaletă, care se afla în curtea cabinetului. 

În scurt timp, țipa ca din gură de șarpe. 

«Nu a fost nimic grav!» Întâmplarea s-a petrecut la începutul acestei săptămâni. În postarea făcută pe internet, rudele femeii au povestit faptul că: «(...) mama mea a mers la wc, da da, ăla vechi de 30 de ani și s-a rupt, mama mea a căzut în WC, fraților, a zbierat cât a putut, a auzit o cineva, au anunțat oamenii și doctorul să vină, să o scoată (...)».

Din fericire, pacienta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare, așa că nu s-a solicitat intervenția echipajelor SMURD sau alea Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița, scrie independentonline.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close