Tânăra se afla împreună cu iubitul său pe una dintre cele mai exotice plaje din lume. Era de vis, însă dintr-o dată totul a luat o turnură neașteptată. Femeia a fost arestată de urgență. E incredibil ce s-a întâmplat apoi

15 Oct 2019   •   11:53
Tânăra se afla împreună cu iubitul său pe una dintre cele mai exotice plaje din lume. Era de vis, însă dintr-o dată totul a luat o turnură neașteptată. Femeia a fost arestată de urgență. E incredibil ce s-a întâmplat apoi Foto: Pixabay.com

Situație incredibilă pe o plajă din Filipine. O tânără a ajuns în spatele gratiilor pentru un motiv destul de banal. Femeia purta un costum de baie destul de miniscul.

Fata din Taiwan era împreună cu prietenul său la momentul în care s-a produs incidentului. Personalul hotelului a avertizat-o pe femeie că ținuta pe care a decis să o poarte este nepotrivită, însă aceasta a decis să sfideze atenționările.

„Au fost avertizați de către personalul hotelului, însă ei au susținut că este vorba de o formă de artă”, au declarat autoritățile pentru CNN.

Femeia a fost arestată a doua zi din cauza costumului de baie. De asemenea, turista a fost amendată cu aproximativ 50 de doari, pentru decizia pe care a luat-o. Autoritățile au explicat faptul că tinerii ar fi trebuit să țină cont de cutumele și cultura loclului în care se află.

Parteneri
x close