Antena 3 CNN Actualitate Inedit Metoda prin care o femeie a reușit să se mărite cu 27 de bărbați și să fugă cu toți banii și aurul lor

Metoda prin care o femeie a reușit să se mărite cu 27 de bărbați și să fugă cu toți banii și aurul lor

O femeie s-a căsătorit cu 27 de bărbați și a fugit cu tot aurul lor, iar ulterior nu a mai dat nici un semn de viață. Totul era planificat de dinainte.

Metoda prin care o femeie a reușit să se mărite cu 27 de bărbați și să fugă cu toți banii și aurul lor
Sursa foto: Gettyimages | rvimages
de Ioana Mircea    |    25 Iul 2023   •   17:39

O femeie din Kashmir, India, s-a căsătorit cu 27 de bărbați, i-a jefuit pe toți de aur și bani, apoi a dispărut. Totul se pare că a avut loc în districtul Budgam și a fost descoperit după ce unii oameni din Colonia Presei din Srinagar Lal Chowk au spus că o femeie pe nume Avrat s-a căsătorit cu ei și au fost păcăliți.

Din spusele victimelor femeia îi seducea timp de 10-20 de zile, apoi spunea că merge să își vadă părinții. Lua tot aurul și banii pe care îi găsea în casă și se ducea direct spre următoarea victimă.

Hoața avea o întreagă bandă cu care lucra alături de ea. Victimele lor ar fi, de obicei, oameni bogați sau oameni care ar putea da o sumă semnificativă pentru zestre.

Citește și: "Nu Dumnezeu e prost!". Replica unui cunoscut teolog pentru părintele Calistrat care vrea ca românii să doneze bisericii 10% din darul de nuntă

Potrivit lui Zahoor Ahmed Andrabi, avocatul uneia dintre victime, a susținut că 27 de oameni au fost înșelați de această femeie, într-o singură zi, iar poveștile spuse de ei sunt similare.

Femeia a folosit numele Jaheen, Ilyasa și Shahina în documentele și cărțile de identitate pe care le-a prezentat la momentul căsătoriei, dar adevărata sa identitate nu a fost încă stabilită, potrivit news9live.com.

×
Subiecte în articol: casatorie bani aur furt
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close