Antena 3 CNN Actualitate Inedit Femeie condamnată la închisoare pentru că a ascultat prea mult o melodie a lui Ed Sheeran

Femeie condamnată la închisoare pentru că a ascultat prea mult o melodie a lui Ed Sheeran

Femeie condamnată la închisoare pentru că a ascultat prea mult o melodie a lui Ed Sheeran
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Mar 2017   •   16:41

O femeie de 36 de ani din Marea Britanie a fost condamnată la opt săptămâni de închisoare pentru că a ascultat de prea multe ori melodia ”Shape of You” a lui Ed Sheeran. Sonia Bryce a fost arestată după ce vecinii ei au chemat poliția că asculta prea mult și prea tare o singură melodie.

Potrivit The Telegraph, femeia, care locuiește în orășelul Willenhall, era deja în evidența poliției pentru deranjarea ordinii publice. În luna decembrie a anului trecut, când vecinii ei nu au mai suportat să o audă ascultând melodia lui Ed Sheeran, și au chemat poliția, iar oamenii legii au dus-o în fața unui judecător care a condamnat-o la închisoare.

”O persoană trebuie să învețe să se comporte ca un adult responsabil și să nu le mai facă vecinilor viața un coșmar”, a explicat judecătorul care a condamnat-o la închisoare.

În timpul procesului, Sonia Bryce a spus în apărarea ei că nici măcar nu îi place Ed Sheeran atât de mult, în timp ce vecina ei, cea care a chemat poliția, spune că deși obișnuia să-i placă să asculte piesele lui Sheeran acum nu mai suportă să-l audă.

×
Subiecte în articol: ed sheeran
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close