Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce a putut să găsească o femeie în pereții "calzi" ai casei. "Câinele meu s-a ghemuit. Sunt speriată de moarte"

Ce a putut să găsească o femeie în pereții "calzi" ai casei. "Câinele meu s-a ghemuit. Sunt speriată de moarte"

O femeie a fost șocată de descoperirea pe care a făcut-o în noua ei casă, după ce a observat că pereții erau calzi.

Ce a putut să găsească o femeie în pereții "calzi" ai casei. "Câinele meu s-a ghemuit. Sunt speriată de moarte"
Sursa foto: Gettyimages | Guido Mieth
de Ioana Mircea    |    06 Mai 2023   •   20:57

Amber Hall este din Centennial, Colorado, SUA și a muncit din greu pentru a-și cumpăra prima casă, însă bucuria i-a fost distrusă după ce a descoperit 10 creaturi mari în pereți.

Mamă a doi copii, în vârstă de 42 de ani, a crezut că proprietatea va fi casa perfectă pentru copiii ei și cei doi câini ai lor, până când a descoperit o infestare masivă de șerpi în timp ce se muta.

"Încercam să despachetez, iar câinele meu s-a ghemuit și a început să meargă foarte încet. M-am apropiat să văd la ce se uita, crezând că este un păianjen sau ceva de genul acesta. Erau două găuri mici și am văzut șerpi care se strecurau în perete”, a spus Amber.

Citește și: Descoperire incredibilă, în urma unor săpături, într-o grădină din Argeș. Ce au găsit polițiștii

Șerpii, pe care femeia i-a văzut, stăteau răsuciți într-o crăpătură din perete. După ce a pus mâna pe perete, ea a observat că era cald, ceea ce sugera că erau mai mulți șerpi acolo.

"Nu pot despacheta nimic din lucrurile mele pentru că mi-e teamă că sunt șerpi în cutii sau sub cutii. Este ca și cum te-ai băga în pat și, dacă cearșaful îți atinge piciorul sau ceva de genul ăsta, imediat smulgi pătura sau sari din pat ca să te asiguri că nu este nimic acolo. Am 42 de ani și este prima mea casă. Am muncit toată viața pentru ea și nu mă pot bucura de ea. Sunt speriată de moarte", a spus femeia.

Un vânător profesionist de șerpi care spune că dimensiunea șerpilor sugerează că trăiesc acolo de cel puțin doi ani. Femeia a cheltuit până acum 1.000 de dolari pentru îndepărtarea șerpilor și a spus că va trebui să spargă betonul pentru a le găsi vizuina, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Colorado serpi
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close