Antena 3 CNN Actualitate Inedit Fetiță de trei ani găsită în viață după 14 ore sub dărâmături, în brațele părinților ei morți. Ce s-a întâmplat e o adevărată tragedie!

Fetiță de trei ani găsită în viață după 14 ore sub dărâmături, în brațele părinților ei morți. Ce s-a întâmplat e o adevărată tragedie!

Fetiță de trei ani găsită în viață după 14 ore sub dărâmături, în brațele părinților ei morți. Ce s-a întâmplat e o adevărată tragedie!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Oct 2016   •   13:34

O fetiță de trei ani a surpraviețuit sub dărâmături timp de 14 ore, după ce clădirea în care locuia cu părinții ei s-a prăbușit, scrie USA Today.

Supraviețuirea ei se datorează în totalitate părinților micuței, care au protejat-o cu trupurile lor pe fetiță, când au simțit că ceva e în neregulă cu clădirea în care locuiau.

În total, 22 de persoane au murit și șase au supraviețuit, după prăbușirea unei clădiri de apartamente din estul Chinei.

Potrivit presei locale, fetița a fost scoasă dintre ruine doar cu câteva răni minore, însă părinții ei au sfârșit striviți de bucățile mari de ciment.

"I-am găsit îmbrățișați, mama și tatăl cu fața în jos, iar fetița între corpurile lor, cu fața în sus”, a spus unul dintre salvatori.

Cauza prăbușirii clădirii este încă neclară, dar autoritățile au lansat o investigație.

 

×
Subiecte în articol: cladire prabusita China daramaturi
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close