Antena 3 CNN Actualitate Inedit Fetiţa dispărută aseară, la Botoșani, a fost găsită. E incredibil unde a petrecut noaptea copila de 10 ani. Nimeni nu se aștepta la asta!

Fetiţa dispărută aseară, la Botoșani, a fost găsită. E incredibil unde a petrecut noaptea copila de 10 ani. Nimeni nu se aștepta la asta!

Fetiţa dispărută aseară, la Botoșani, a fost găsită. E incredibil unde a petrecut noaptea copila de 10 ani. Nimeni nu se aștepta la asta!
27 Noi 2019   •   10:11

Zeci de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali din Botoşani au participat, în noaptea de marţi spre miercuri, la o misiune de căutare a unei fetiţe de zece ani, care a a fost dată dispărută, ea fiind găsită miercuri dimineaţa, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Maria Carp.

Acţiunea de căutare a fost declanşată marţi seară, după ora 22,00, în urma unui apel telefonic la 112 al tatălui fetiţei, care a povestit că aceasta nu a mai revenit de la şcoală.

"Poliţia Municipiului Botoşani a fost sesizată prin apel 112 de către numitul C. D., de 26 ani, din municipiu Botoşani, despre faptul că fiica sa Ciobanu Mihaela Ana Maria, de 10 ani, elevă la o şcoală din localitate, a terminat cursurile la ora 12,00 şi până la efectuarea apelului nu a ajuns la domiciliu. Din primele verificări a rezultat ca minora, după ce a plecat de la şcoală, s-a plimbat prin zona adiacentă cu mai multe colege şi spre seară a mers în vizită la familia uneia dintre ele. În jurul orei 20,00 minora a plecat singură din acea locuinţă, spunând că merge acasă. Părinţii susţin că de la ora 13,00, când au văzut că copilul nu a ajuns acasă, l-au căutat prin zonele frecventate de acesta şi la prieteni, dar fără rezultat şi atunci au apelat la 112", a afirmat Carp.

Miercuri dimineaţă, fetiţa a fost găsită în apropierea locuinţei colegei la care plecase după cursuri. Ea a declarat că peste noapte a stat într-un balcon deschis al unui bloc din zonă. Copilul a fost preluat de poliţişti şi dus la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati pentru evaluare, urmând a fi reintegrată în familie. De asemenea, va fi informată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. 

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close