Antena 3 CNN Actualitate Inedit Fetița ei a murit subit în timp ce se întorcea de la școală. Câteva luni mai târziu, mama a primit acest mesaj de la copilă

Fetița ei a murit subit în timp ce se întorcea de la școală. Câteva luni mai târziu, mama a primit acest mesaj de la copilă

Fetița ei a murit subit în timp ce se întorcea de la școală. Câteva luni mai târziu, mama a primit acest mesaj de la copilă
20 Noi 2015   •   14:06

În luna septembrie, Delaney Riley, o fetiță de 10 ani din SUA, a plecat de la școală alături de cea mai bună prietenă a sa. Nu a mai ajuns niciodată acasă pentru că a murit pe drum. Copila suferea de o boală gravă, dar nedetectată, de inimă. Un gest făcut de fetiță cu numai câteva luni înainte a reușit să-i aducă mamei sale puțină consolare.

Pe 18 iunie, Delaney și prietena sa, Abigail, au scris un bilețel pe care l-au pus într-o sticlă, apoi au aruncat sticla în ocean. Și-au imaginat că bilețelul lor va ajunge într-un loc îndepărtat, exotic, însă a ajuns exact acolo unde trebuia și când trebuia.

În noiembrie, bilețelul, care conținea și un număr de telefon, a fost găsit de alte două copile și returnat mamei lui Dalaney.

„Biletul a apărut exact când aveam mai mare nevoie de el. Delaney l-a scris cu mânuțele ei, era redactat în stilul ei. Avea multe planuri. Voia să devină arhitect. Era foarte inteligentă”, povestește Chrissy, mama fetiței.

„Delaney este cu noi. Este îngerul nostru protector. Acesta a fost un semn că se află încă alături de noi. Aveam mare nevoie de acest semn”, spune mama copilei.




×
Subiecte în articol: scrisoare
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close