x close

Fetița lor a început să plângă. Când au văzut ce se întâmplă cu ea, au dus-o de urgență la spital. „Nu am văzut niciodată așa ceva”

06 Iul 2017   •   13:33
Fetița lor a început să plângă. Când au văzut ce se întâmplă cu ea, au dus-o de urgență la spital. „Nu am văzut niciodată așa ceva”     Foto: Pixabay.com

Doi părinți din India au fost în stare de șoc după ce au văzut ce se întâmplă cu fetița lor de doar trei ani atunci când aceasta plânge. În loc de lacrimi obișnuite, copilei îi curge sânge din ochi.

Micuța a fost dusă la spital, însă medicii s-au arătat la fel de neputincioși. După analize și teste, nu au reușit să o vindece pe fetiță. Cred că aceasta suferă de hematidroză, o boală extrem de rară și dureroasă, din cauza căreia cei afectați transpiră sânge, scrie Daily Mail.
 
Problemele au început pentru Ahana Afzal, în urmă cu doi ani, când a suferit de pneumonie. A fost prima dată când a început să-i curgă sânge, dar din nas. Deși micuța a scăpat de boală, durerile nu s-au oprit, iar sângele a început să-i iasă apoi, și pe gură, dar și din ochi. În plus, Ahana acuză dureri mari de cap.

Foto aici.

 

Citeşte mai multe despre:

fetita
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati