Antena 3 CNN Actualitate Inedit Fetița se juca cu păpușa, când s-a întâmplat nenorocirea. Ce a găsit mama ei în jucărie. "Sunt îngrozită, nu-mi vine să cred”

Fetița se juca cu păpușa, când s-a întâmplat nenorocirea. Ce a găsit mama ei în jucărie. "Sunt îngrozită, nu-mi vine să cred”

Fetița se juca cu păpușa, când s-a întâmplat nenorocirea. Ce a găsit mama ei în jucărie. "Sunt îngrozită, nu-mi vine să cred”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    25 Oct 2017   •   12:04

O femeie din Marea Britanie a rămas înmărmurită atunci când a găsit în interiorul păpușii fetiței sale o seringă. Copila câștigase jucăria la o tombolă, dar nici prin cap nu i-a trecut femeii că ar putea descoperi așa ceva în corpul păpușii.

Mai grav este că fetița de numai opt ani, Grace Hyde, în timp ce se juca cu păpușa, s-a înțepat în acea seringă folosită, potrivit thesun.co.uk.

Imediat, femeia a mers la medic cu copila, pentru a-i face analizele necesare, fiind speriată că micuța ar fi putut contracta o boală. Acum, așteaptă rezultatul analizelor inclusiv pentru virusul HIV.

"Sunt îngrozită, nu-mi vine să cred”, a spus femeia. ”Ca părinte, încerci să îţi protejezi cât poţi de bine copilul şi este oribil să îţi dai seama că viaţa lui poate fi pusă în pericol, deoarece s-a jucat cu o păpuşă câştigată la o tombolă", a adăugat mama fetiţei.

Organizatorii tombolei și serviciile de urgenţă din localitate s-au declarat șocați de întâmplare şi au declarat că au cumpărat păpuşa de la un târg.

×
Subiecte în articol: papusa jucarie
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close